Aktuellt

Hästar

Sadelbutik

Hundar

Föredrag

Utbildningar

Referenser

Samarbetspartner

Försäljning

Bildgalleri

Länkar

Tänkvärt

Sponsring


Återförsäljare av nya sadlar

Albion, Lippo, Pessoa, Spalding, Stubben, Ergo X2 sadlar, Knights, Prestige, Tom Jones och PDS. Jag har även beg sadlar till salu. De begagnade sadlarna som finns inne just nu, går att se bild och få info om på www.hastnet.se
Välj utrustning och skriv in i sökrutan: Häst och Hälsa och tryck på sök... Då ser du de begagade sadlarna som finns inne just nu. Det går även bra att lämna in din begagnade sadel till försäljning. Maila eller ring om du har en beg. sadel du vill ha hjälp med att sälja.


I en sadelprovning ingår alltid att ryttaren får provrida ett antal olika sadlar. Du får hjälp med val av storlek, modell och kontroll av din nuvarande sadel. Jag har både nya och begagnade sadlar till salu.

Vi träffas på bokad tid antingen i ridhus eller hemma hos mig eller dig. Jag gör även hembesök vid kontroll av din nuvarande sadel om du osäker på om den passar dig och din häst.
Vill du lämna in någon begagnad sadel till försäljning så ring eller mejla för mer info.Sadelprovningar tillsammans med sadelmakare ordnas på lördagar med jämna mellanrum. Självklart går det bra att boka en annan dag också. Håll utkik på hemsidan eller på facebook sidan : Häst & Hälsa vilka dagar det ordnas sadelprovar dagar. Välkomna!

KÖP AV SADEL...